Palvelut

Valmennukset

Suunnittelemme ja valmistamme ensiluokkaiset purjeet. Emme halua jättää sinua kuitenkaan yksin projektisi kanssa. Haluamme tehdä tiimistäsi entistä parempia purjehtijoita.

 

Järjestämme valmennusta joko yksin omalle veneellesi tai koko luokalle. Esimerkkinä Doylen vetämät Beneteau Master Class -valmennukset ovat nostaneet mm. First 31.7 ja 36.7 -luokkien tasoa kaudella 2013 merkittävästi.

 

Mikäli haluat nostaa kilpapurjehduksesi tasoa, ota yhteyttä.

Rikin tarkistus ja trimmaus

Hyvin toimivien purjeiden lähtökohta on veneen rikin ja maston oikea trimmi. Tämä on myös tärkeä turvallisuustekijä. Kun haluat varmistaa, että saat kaiken suorituskyvyn irti purjeistasi, pyydä Doylen asiantuntija tarkistamaan rikin trimmi. Hoidamme ns. perustrimmin kohdalleen ja annamme vinkit rikin trimmin säätämiseksi eri tuuliolosuhteissa. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Doyleen. 


Huolto ja talvisäilytys

Doylen huolettomat talvisäilytys- ja huoltopaketit helpottavat elämääsi. Sinun tarvitsee vain nostaa purjeet veneesi kannelle tai laiturille niin noudamme ne sovittuun aikaan ja palautamme keväällä kauden alkaessa. Tarkistamme, huollamme, pesemme ja regeneroimme (valinnaisia palveluita) purjeesi. Teemme myös tarvittavat huolto- ja muunnostyöt luvallasi. Helppoa ja vaivatonta palvelua edulliseen hintaan.

 

Tutustu paketteihin tarkemmin ja ota yhteyttä Doyleen.  

Purjeiden pesu ja regenerointi

Purjeiden säännöllinen huolto ja puhdistus lisäävät niiden käyttöikää. Epäpuhtaudet heikentävät kankaiden ja kuitujen ominaisuuksia ja kestävyyttä, joten puhtaus merkitsee myös selvää säästöä purjehtijan rahapussissa.

 

Purjeiden pesu on mahdollista järjestää osana talvisäilytys- ja huoltopakettia. Vaihtoehtoisesti voit tuoda itse purjeesi Doylelle - me huolehdimme niiden kunnostuksesta ja puhdistuksesta. Kun toimit ajoissa, ovat purjeesi kunnossa ennen seuraavaa purjehduskautta. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä


Doyle Sails Finland

Stefan Stenström

+358 40 5118501
info@doylesails.fi

 

 

Doyle Sails Finland

Valkolammentie 2

FI-07910 Loviisa, Finland

+358 (0) 40 5118501

info@doylesails.fi 

Sosiaalinen media

Seuraa Doyle Sails Finlandia Facebookissa

Tutustu teknologiaamme YouTube-kanavalla

Doyle Sails ja Doyle Stratis Twitterissä

News from Doyle Sailmakers