Varför Doyle?

Doyle förser seglare över hela världen världen med kvalitets segel och enastående personlig service. Ingen annan segelmakare arbetar lika hårt för att tillgodose de behov som är unika för varje kund, från dagsseglaren till superyachter, och alla båtar där i mellan. Om du är ute efter att vinna tävlingar, cruisingsegla, eller bara njuta mer av din båt, kan du lita på Doyle segel och service.

 

1. Finns för dig

I en tid när många väljer att importera billiga segel från låglöneländer väljer vi att göra tvärt om. Vi fortsätter öka vår produktion i Finland, fokuserar på bättre segeldukar och exklusivare detaljarbete utföranden av seglen. Vi anställer nya unga lovande segelmakare och seglare, stöttar lovande ungdomar i sin segling. Håller kurser och föredrag för att öka kunskapen om segel o segling hos seglarna. Resultatet är tydligt vi har nöjda kunder och levererar allt fler segel. Om du också vill bli nöjd, kom till Doyle.

 

2. Håller längre

Doyle Sailmakers syr segel som håller längre än några anndra segel i förhållande till hur du använder din båt. Sådan livslängd finner du inte i standardsegel utan bara från specialiserade produkter speciellt sydda för dig och din båt.

 

3. Prestarar bättre

De snabbaste seglen föds inte i datorn, de skapas i huvudet på designers som kan föreställa sig hur man gör nästa segel design bättre än den förra. De är produkter av en konstant kommunikation mellan segelmakare som gör riktiga tester av vad som krävs för att en bra design skall bli fantastisk. Vårt toppmoderna designprogram SailPack berättar för oss vad en viss form kan bli, men det är vårt globala team av segelmakare berätta vad det är, hur det seglar, och hur det ska gå ännu snabbare.

 

4. Förenklar hantering

Många båtar lämnar inte kajen på grund otympliga och svårhanterliga storsegel, frustrationen över mycket lätta vindar, eller brist på besättning för att hantera seglen. Även långfärds seglare väntar ofta med att reva på grund av den arbetsinsats som krävs, eller väljer att slöra snabbt hällre än att länsa långsamt. Istället för att njuta av din båt, begränsar dina segel dig från att göra vad du vill fred. Hos Doyle, vänder vi denna ekvation så du bestämmer.

Doyle Sails Finland

Stefan Stenström

+358 40 5118501
info@doylesails.fi

 

 

Doyle Sails Finland

Valkolammentie 2

FI-07910 Loviisa, Finland

+358 (0) 40 5118501

info@doylesails.fi 

Sosiaalinen media

Seuraa Doyle Sails Finlandia Facebookissa

Tutustu teknologiaamme YouTube-kanavalla

Doyle Sails ja Doyle Stratis Twitterissä

News from Doyle Sailmakers