Ajankohtaista

Doyle ja Regatta Service yhteistyöhön

Doyle ja Regatta Service Oy ovat tehneet pitkäaikaisen ja laaja-alaisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö koskee mm. purjehuoltoa Regatta Servicen Off Season -palveluissa sekä tulevien kausien regatoissa.

 

"Regatta Service on toiminut keväästä 2006 lähtien. Toimintamme lähtökohtana on ollut palvella asiakkaitamme aina heidän omista lähtökohdistaan tehokkaasti, asiantuntevasti ja ennen kaikkea luotettavasti. Suurin osa ajastamme kuluu purjehdusköysien pleissausten, erilaisten rikausten sekä veneidenheloitusten parissa", kertoo yhtiön perustaja Turo Nummi

Regatta Servicen valikoima sisältää purjehdusköydet cruising-veneiden falleista ja skuuteista kilpaveneiden erikoistuotteisiin. Lisäksi yhtiö toimittaa ja asentaa venehelat, lämmityslaitteet ja paljon muuta.

 

Yhtiön uusi Off Season -palvelu kattaa täysipainoisesti mm. veneen tyhjentämisen talvisäilytystä varten, patjojen ja purjeiden noudon, tarkastuksen ja säilytyksen sekä näiden toimittamisen veneelle vesillelaskun jälkeen. Regatta Service auttaa tarvittaessa myös purjeiden pois ottamisessa ja rikauksessa sekä syksyllä että keväällä. 

 

 

Lisätietoja

Turo Nummi, 040 539 2477, turo@regattaservice.fi

Matt Hodgson, 040 076 7005, matt@doylesails.fi

Menestystä kilparadoilta kaudella 2013

Doylen Stratis -purjeilla purjehdittiin kaudella 2013 luokkamestaruuksiin suosituissa First 31.7 ja First 36.7 -yksityyppiluokissa.

 

Fun First vei voiton erittäin kovatasoisessa "pikkuluokassa" ja Arwen isosisarten kasvavassa luokassa.

 

Avomeriluokassa Doyle nautti myös menestystä kun Finnfun sijoittui Baltic Offshore Weekillä hienosti toiseksi ja Trou Noir oli SLAM Suursaari Racen nopein vene.  

Fun First - First 31.7 -luokkamestari 2013.
Fun First - First 31.7 -luokkamestari 2013.

Doyle Sails Finland

Stefan Stenström

+358 40 5118501
info@doylesails.fi

 

 

Doyle Sails Finland

Valkolammentie 2

FI-07910 Loviisa, Finland

+358 (0) 40 5118501

info@doylesails.fi 

Sosiaalinen media

Seuraa Doyle Sails Finlandia Facebookissa

Tutustu teknologiaamme YouTube-kanavalla

Doyle Sails ja Doyle Stratis Twitterissä

News from Doyle Sailmakers